OTEVÍRACÍ DOBA Pondělí	11 až 23 Úterý	 	11 až 23 Středa	11 až 23 Čtvrtek	11 až 23 Pátek		11 až 24 Sobota	11 až 24 Neděle	11 až 22 Otevírací doba se může měnit například o státních svátcích a dalších příležitostech(sledujte Aktuality) REZERVACE MÍST Svá místa si můžete rezervovat na telefonech: do Kladna 312 242987 do Berouna 311 625627 Více v nabídce Rezervace

NAPIŠTE NÁM:

LaPaz Kladno na kladno@lapaz.cz LaPaz Beroun na beroun@lapaz.cz Více v nabídce O nás
LAPAZ restaurante mexicano

MASÍČKO

755 KUŘECÍ KŘIDÝLKA cca 400g kuřecích křidýlek Kuřecí křidýlka naložená ve směsi koření a česneku restujeme, obalujeme ve speciálním sladko-pikantním glazé a následně dopékáme pod grilem. Podáváme s chipotle salsou. Součástí jídla je již příloha - poloviční česneková bageta. 747 CHORIZO S PANENKOU A KUŘETEM Kuřecí prsa 100g, vepřová panenka 100g Směs proužků z kořeněných kuřecích prsou a vepřové panenky, restovaná společně s měsíčky cibule, Chorizo kořením, pikantní salsou a nakrájenou klobásou. Jako přílohu doporučujeme například grilované brambory nebo mexickou rýži. 751 KRKOVIČKA S CIBULÍ Vepřová krkovička cca 250g Speciálně okořeněný grilovaný steak z vepřové krkovičky poklademe pikantní směsí restované cibule, anglické slaniny a Jalapeňo papriček. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s česnekovou bagetou nebo se šťouchanými bramborami. 706 LAPAZ STEAK Steak z hovězí svíčkové 200g Restovaný steak z hovězí svíčkové z mladého býka kořeněný směsí 3 druhů pepře, dochucený česnekovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme grilované brambory nebo grilovanou zeleninu. Zkuste ochutnat tento steak se salsou ze sušených rajčat! 753 HOVĚZÍ STEAK SE ZELENÝM PEPŘEM Steak z hovězí svíčkové 200g Steak z hovězí svíčkové z mladého býka podávaný se speciální omáčkou připravovanou ze směsi nakládaného zeleného pepře a smetany. Chuť sladké smetany se skvěle doplňuje s nakládaným zeleným pepřem a vytváří tak „nezapomenutelný“ zážitek. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s mexickou rýží. 741 MEDAILONKY S PEPŘOVOU SALSOU Medailonky z hovězí svíčkové 200g Medailonky z hovězí svíčkové restujeme a přeléváme speciální salsou připravovanou ze tří druhů pepře a sladké smetany. Nezapomenutelné! Podáváme s oblohou. Doporučujeme nejlépe s česnekovou bagetou nebo rýží. 735 PANENKA SE SLANINOU A CIBULÍ Vepřová panenka 200g Medailonky z vepřové panenky marinujeme ve směsi koření a hořčice a orestujeme. Podáváme společně s osmaženou cibulí a anglickou slaninou. Ochutnejte případně s některou z našich sals. Podáváme s oblohou. Doporučujeme nejlépe s mexickým bramborem nebo se šťouchanými bramborami. 732 PANENKA S FAZOLKAMI Vepřová panenka 200g Milovníci zelených fazolek si splní svou snovou představu - kořeněné medailonky z vepřové panenky pokladené na směsi zelených fazolek s kousky anglické slaniny a česneku, vše dochuceno speciální pikantní Jalapeňo solí. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s bramborem ve slupce s česnekovým dresinkem nebo s grilovanými bramborami.  754 PANENKA S HŘÍBKY Vepřová panenka 200g Kořeněné restované medailonky z vepřové panenky podáváme se směsí hříbků, cibule a jemné smetany. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme pikantní šťouchané brambory nebo mexické brambory. 730 PANENKA S MANGEM Vepřová panenka 200g Ten, kdo miluje jemně pikantní chuť šťavnaté vepřové panenky, bude nadšen kombinací medailonků s okouzlující chutí kořeněného manga ve směsi s cibulí a pikantní salsou Mexicana. Podáváme s oblohou. Svého výběru určitě nebudete litovat a nevšední zážitek si budete chtít příště zopakovat! Doporučujeme s česnekovou bagetou. 749 PANENKA S TYMIÁNEM Vepřová panenka 200g Medailonky z vepřové panenky před vlastním restováním marinujeme ve směsi tymiánu, medového koření a hořčice. Podáváme se snítkou tymiánu a věřte, že jemná chuť panenky ve vás zanechá nezapomenutelný dojem. Podáváme s oblohou. Doporučujeme se šťouchanými bramborami. Nejlépe chutná se salsou ze sušených rajčat. 707 SANTA MARIA DEL RIO Vepřová panenka 200g Medailonky z kořeněné vepřové panenky podáváme na restované kukuřici s anglickou slaninou a s oblohou. Jako přílohu doporučujeme brambor pečený ve slupce s česnekovým dresinkem nebo grilované brambory. 724 SIERRA MADRE Kuřecí prsa 150g Brambory pečené ve slupce 200g Na proužky nakrájená restovaná kuřecí prsa ochutíme pikantní salsou s kečupem a speciálním kořením, poklademe na brambory pečené ve slupce, přidáme žampiony a zalijeme smetanovo-nivovým dresinkem. Podáváme s oblohou. Pozor, příloha je již součástí tohoto jídla! 736 LAPAZ ESPECIAL Kuřecí prsa 100g Vepřová panenka 100g Speciálně okořeněné nudličky z kuřecích prsou a vepřové panenky restované společně s měsíčky cibule a dochucené Jalapeňo solí. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexickou rýži nebo šťouchané brambory. 726 VENKOVSKÝ STEAK Krůtí prsa 200g Venkovský steak - to jsou krůtí prsa naložená ve speciálním “mexickém” koření, podávaná se spoustou dozlatova osmažené cibule nakrájené na kolečka. Ochutnejte a určitě nebudete litovat! Doporučujeme s mexickými nebo šťouchanými bramborami. Podáváme s oblohou. Ochutnejte například se salsou ze sušených rajčat. 702 KRŮTÍ STEAK SE ŽAMPIONY Carne Asada de Pavo  Krůtí steak 200g Krůtí steak podáváme se směsí restovaných žampionů, cibule, česneku a smetanovo-nivové omáčky. Zapékáme se sýrem pod grilem a podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexické kořeněné brambory nebo třeba grilovanou zeleninu. 750 KOUSKY SAMBA Kuřecí prsa 200g Restované kousky kořeněných kuřecích prsíček obalené v pikantní směsi barbeque salsy, Choluly a kečupu. Pokud milujete Mendézovy jazýčky a přitom dáváte přednost méně pikantním jídlům, jsou Samba kousky volbou přesně pro vás. Podáváme s oblohou. Doporučujeme  s grilovaným bramborem. 716 MENDEZOVY JAZÝČKY Kuřecí prsa 200g Mendezovy jazýčky jsou již více než 13 let tím úplně nejoblíbenějším jídlem v naší restauraci (přestože opravdu nejsou typickým příkladem „mexického“ jídla) a ani vy se pravděpodobně nespletete, vyberete-li si právě toto jídlo. Na proužky nakrájená restovaná kořeněná kuřecí prsa obalujeme ve speciální směsi pikantní salsy a kečupu. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme americké brambory na mexický způsob nebo grilované brambory. 756 KUŘECÍ STEAK S JABLKY Pollo con manzana Kuřecí steak 150g Ochutnejte skvělou kombinaci steaku z kuřecích prsou ochuceného jemně sladce-pikantním glazé v kombinaci s okouzlující chutí jablka, restované cibule a speciálního koření. Podáváme s oblohou. Doporučujeme se šťouchanými bramborami nebo s česnekovou bagetou.   722 PIMPOLLO STEAK Kuřecí steak 150g Kuřecí steak kořeněný speciálním kořením, zalitý jemnou salsou z pikantní Choluly, kečupu a tatarské omáčky, hustě posypaný jemně nastrouhaným sýrem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme kořeněné americké brambory na mexický způsob nebo mexickou rýží. 709 DE PICO DE GALLO Kuřecí steak 150g Jemně kořeněný kuřecí steak dochucený limetovou šťávou a bylinkovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexickou rýži nebo šťouchané brambory.

LOSOS

764 LOSOS S GUACAMOLE Salmón con Guacamole  Filet z lososa 200g Ochutnejte restovaný filet z lososa kořeněný Jalapeňo solí, doplněný guacamole a bylinkovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu zkuste například mexickou rýži nebo grilovanou zeleninu. 765 LOSOS S LIMETOVOU SALSOU Filet z lososa 200g Ochutnejte restovaný filet z lososa doplněný jemnou smetanovo-limetovou salsou, připravovanou z koření, smetany a šťávy z limetek. Podáváme s oblohou. Jako přílohu zkuste například mexickou rýži nebo grilovaný brambor.
Naši partneři:
Přijímáme platební karty a stravenky: